..it's written all over your face biitch.

törnan Θ

erika; emma, bina, sabbe, helena, emelie, amanda, matilda, steffi, tanja, alexandra, maggi, andre, martin, daniel, emil.
det var vi och festen (y) 2:e, även emmas lyckodag kan man säga. men det har aldrig du tänkt på.

det är skoldags imorgon, och på onsdag är man ledig från jobbet (: ska bli skönt. skulle på ngt fördrag, vilket inte kommer bli så roligt men vafan. på torsdag är de dags för jobbet däremot, sen är de snart helg igen. det går fort, fortare för varje dag. men ändån så har de inte blivit måndag än. söndagen innan måndagen, haha. snart är det lov, om två veckor. och det kommer bli det bästa (a) men liksom, prata smått med min mamma om veckan och som det ser ut nu så kommer det inte bli bra. men det går nog alltid att snacka om (; fixar&trixar. får jag iaf hoppas. nej utan jag vet, jag bor hos dig emiis (; det blir 18- års fest med. och den är efterlängtad. och om hur länge som helst så är det dags för min 18- årsdag, och den är efterlängtad till max. men alltså livet går egentligen för fort. jag vill va ung för resten av mitt liv. jag vill inte bli stor. eller stor är jag nog redan, men jag vill inte bli större. och vad kommer hända? :| skit i de nu, för det tar ju ändå lång tid innan åren är över.

är mega trött, så ska snart gå och lägga mig är de tänkt. har inte fått sova många timmar denna helgen känns det som. men det ska det bli inatt, haha. kommer somna direkt, vilket jag är ganska bra på som alltid annars. sitter och väntar på att min emma ska ringa, vlket hon borde göra snar. eller så har hon somnat hon med. men skulle inte tro de. jag älskar henne <3

i try to speak, but my words never catch the air.
like you never knew i was there.


Nerina Pallot - Sophia
891204

flippochflopp