Last night i tried but i couldnt sleep

helena tvingar mig att skriva så får väl skriva en rad ;d
fredag: en oplanerad kväll där jag, emma och sabbe bestämde oss för att vi skulle göra de som vi ville utan att planera något i förväg. det blev riktigt lyckat (: när vi kom in till stan satte vi oss och drack lite på crombar som sedan ledde upp till gylleneprag, därefter ner till tivoli. tycker lite synd om emma dock :/ men ja, sånt som händer väl? efter allt blev de efterfest ute i ekeby, hos sharliebarlie men de va dock inte lika roligt.
lördag: virekt när jag vakna var de dax för prison break, kunde inte vänta ;d kolla några timmar på de och sedan va de bara att ta tag i sig själv och börja göra vid sig. skulle ju nämligen till emma (: och vi tog de bara allmänt chill! och när jag kom hem va de bara att ge sig iväg och hämta sabbe, festen kalla och åter igen hos sharlie! han va ensam hemma ;d dock inte något och hurra för så blev en tidig hemgång!
söndag: upp och iväg till väla med helena <3 hem och gjorde ingenting, sen fick jag och pappi rycket och åkte till väla en gång till. blev en jacka som behövdes fett mycke :) tack wiiiiiiiiiiie, och på onsdag har min pappi lovat mig att vi ska åkte till novalund :D GLAD! daaaaax att shooooppa :D

image225

Last night i tried but i couldnt sleep

Marissa: Who are you?
Ryan: Whoever you want me to be

Last night i tried but i couldnt sleep

image219
2007-10-11 15:02:25
Island Spray är till salu
Irländsk valack -93. Slutmätt 140 cm. Väl meriterad i LA - MSVB hoppning.
Superlätt i all hantering. Pga ändrade familjeförhållande. 60 000 prutat och
klart inkl massor av utrustning.

Ring Cissi 0768-166 253
cissi nordblad
_____________________________________________________________

HJÄLP MIG OCH HITTA MIN HÄST :( VEM ÄR DU SOM KOPIERA?

Last night i tried but i couldnt sleep

image212

image213

image214

image215

image216

image217

image218

I never meant to do those things to you

damn, nu har de hänt massor igen :D de är så roligt när de händer massa och allt sånt. lovet har vatt jätte skönt, de är ju snart slut synd tycker jag men ja. känns som jag bara varit på körskolan hela tiden, måste verkligen göra klart mina prov.. men nu har jag iaf kommit halvvägs så de är skönt :) lov är ju verkligen de bästa som finns.

igår/idag: igår så gick jag och emma lite i stan och yra, sen upp till körskolan för jag skulle såklart göra ngt äckligt prov. sen vidare ner till stan för en upphämtning av en viss robin. sen blev de en lugn väntan på annah i en timme. de va faktiskt lite jobbigt, men vafan liksom :D sen drog vi hem till emma, och dit kom även sabbe, staffi, tanja, ubbi, robin, henke och robin.. de va så himla roligt :) riktigt roligt, riktigt riktigt roligt faaaaaktiskt! jag va ju verkligen på rätt humör, och sånt älskar jag (vi) jaja iaf sen idag kom jag ju så självklart hem. tog mig en dusch och vidare till körskolan (tråkigt) gick inte så bra idag, klara de inte riktigt men ja iaf sen vidare stack jag till annah. lite soft där några minuter sen blev de in till stan igen, har vatt och handlat lite inför lördag. sen blev de såklart käk också :) gottgott med donken :D två dagar irad, upps inte bra! har jag nog aldrig gjort ;d och nu sitter jag här hemma och väntar på annah, för de kommer antagligen fbli est ikväll med! jag och annah är ju festarna nummer ett! vi har knappt sovit ngt och är ganska trötta men hör vi fest är vi fan pigga på nolltid igen :S det är helt cp, hur vi kan växla så! men ja, så nu ä hon påväg hit så jag får väl ta och göra i ordning mig eller ngt.. sitter här i kläderna jag ska ha på mig på lördag (halloween) så måste gå och byta den trooor jag :D haha! usch, jag känner bara för en stor fet dusch så jag kanske borde ta mig en dusch också? :) jadå! och på tal om de nu när jag ändå har de på huvet så fyller min pappa år den 5 november så de måste jag kommer ihåg. jag glömmer alltid när andra fyller år vilket är ganska pinsamt och nu tex vet jag inte äns vad min pappa fyller :/ hemskt! och ooh, min katt "gumman" har blivit lite sjuker. så synd om henne, man vill bara krama henne hela hela hela tiden :D vilket hon hatar! mahaaa :D måste retas lite med henne.. så roligt om man retar upp henne lite så dampar hon, de är skitgulligt! bits och sånt, kattjeeevel! ;d och ja på tal om ngt helt annat så lyssnar jag på en sjukt bra låt just nu.

jag hatar när man ser en lång text, man orkar verkligen inte läsa allt :P haha jag hatar de jag hatar de så jävla mycke så de är därför jag inte läser dem iheller :D meeeeeeeeeeeeeen, nu ska jag gå och ta mig en dusch..