So baby I will wait for you, Cause I dont know what else I can do

image89image91

HelloGoodbye - Here (In Your Arms)

måndag: skulle egentligen ha friluftsdag men va så trött så orka inte stiga upp ur sängen så det blev en sängliggande dag precis hela dan! kolla på en och annan film också, vilket är ovanligt :)

tisdag: idag vakna jag av att de fete åska! de va riktigt mysiigt faktiskt, eller kanske inte att de åska på morgonen men har längtat efter de fannemig! jaja, sen va de ju bara att stiga upp och bege sig till skooolan! börjar dagen med åter idrott ;s efter skolan va de dags för ner en tur till stadens kvater med annah, skulle handla en liten hemlighet faktiskt. och hela kvällen nu har jag tillbringat hos emma (: kolla på step up, damn så bra den är :| :D

binuus, jag håller tummarna för ditt hår ska bli bra (y) haha
det är fredagar som är bäst, längtar och längtar! GEMIG!


where do i go from here i m so lost
you know how hard it is
fighting ma way through this
shoulded even be like this, shoulded have to feel like this
no..... noooooo ooo no


image82image85image88


Elliott Yamin- Wait For You

www.flippochflopp.bilddagboken.se
www.eriikas.pixbox.se


Baby why cant we just start all over again

image81

fredag: och det blev ju såklart kväll med.. börja med att annah kom hem, så sov vi en bra stund xD braash, de skönaste sömn jag haft på länge kändes de som. jahaaa, den joina bina, steffi och tanja oss med! förfeeesten va startad, de va najs som fan! jaja iaf, så blev de tivvan på kvällen som va sjukt roligt! hela kvällen blev fett jävla lyckad (y) tack vara er! haha förutom att jag fick panik av att se att de va ljust ute påväg till annah :/ hemgång vid halvfem!
lördag: upp kanske vid kvart över tio, in i duschen och fräschade upp sig för sen jobba. och de gick bra, som tur va! och vidare direkt åkte jag och käka med min släkt för min mormor fyllde 70, grattis ;] och ytterligare vidare till annah och också bina! det blev väldigt mycke luugnt den kvällen och blev senare en hemgång!
söndag: uppochhoppa, väla kallade! vidare hem till annah. vi färgade dock mitt hår! eller vi slingade rättar sagt. typ tre slingor ;p men de behövdes dock! och slutligen så är jag hemma (:

damn, jag har bloggad precis en vecka nu varje dag typ! riktigt sjukt bra gjort ;p inte ofta de skulle hända! nu har jag bloggat för ett år =] hejdå

i never felt nothing in the world like this before
now im missing you and im wishing you would come back through my door
why did you have to go?
you could have let me know; so now im all alone

image79image80

festfest och åter fest


torsdag: börja med att jag kom till jobbet precis som vanligt! det va ganska stressigt till en början sen lugna de dock ner sig en aning. och inte mer med de så fick jag blommor på jobbet (: fem fina röda rosor! och dem som har skickat dem kan ju berätta vem det är? VEM ÄR DU? :D tellme, jag vill veta! riktigt roligt och snällt gjort av den som gjorde de naturligtvis, tack (: men de får man alltid reda på ju! och dan gick ganska fort och efter jobbet körde jag och mötte annah med moppen, haha! så körde vi hem till emma min lilla femma och snarkulera där! väldigt mysiigt och lugnt!
fredag: åkte jag och emma till stallet! och efter de så blev de solning! sen sola vi ännu mer när vi kom hem fast i verkliga solen! riktigtritkigt fint väder ute idag, cp :D och nu är jag hemma, ska typ ta mig en tupplur tror jag! HAHA, annah är på väg hit nu och hon hittar fan inte till ekeby fast hon har vatt här några gånger! hur lätt som helst ju xD men hon är nog inte så glad när hon kommer men då får jag försöka pigga upp henne (: så ikväll blir det fest här hemma! jag längtar redan nunununuuuuuu :DD BLIKVÄLL!

nu kommer annah så måste pysa ner och möta henna ;] bye så länge (k)


image76image77image78

But what's the point when all i ever want is you, tell me


tisdag: börja med ett konditionstest på idrotten klockan 08.00! och vem fasen va vaken då? :/ inte jag.. så dagen börja INTE bra. haha, och när idrotten är slut så kom vi inte in i rummet där alla saker och kläder va för nycklen hade ju patrik. han skulle bara byta om och sen ha idrott ju, men ja så slutar iaf idrotten med att patrik och stått i de här rummet i en timme inlåst :D och då blev allt genast mycke roligare! efter de hade vi en lång dag framför oss, men tur så finns annah (: efter skolan va det dags för klippning och färgning på mitt hår! efter de stack jag till annah (: gjorde lite läxa och försökte kolla klart på vår film som vi har börjat se men vi somna dock!
onsdag: vakna och såg klart filmen från igår, den är ju så bra (: softa som fan, sen åkte jag till jobbet! jobba fyra timmar sen hem och lekta med moppen (haha, jagvet) och nu kollar jag bara på fotbollen på tv.n, just nu leder milan dock! och de vill jag inte ;/ och snart ska jag lägga mig för jag behöver all jävla sömn som behövs nu!

och vad har detta med mig att göra? nu sjönk du så lågt du kunde, fyfan!

sabina <3

This isn't goodbye, even as i watch you leave, this isn't goodbye
i swear i won't cry, even as tears fill my eyes, i swear i won't cry

image74image75

cykel grand prix -o7

hejhej!

nu har de hänt en farligt massa saker (: i tordes va de dags för cykel grand prixen -o7! men tyvärr blev jag sjuk på onsdan så kunde dock inte cykla så jag sov hela dan fram till eftermiddan då de var dags för parken. jag, annah och martin stack först till bina, gjorde vid oss och försökte muntra upp bina och martin som va lite bakis efter cyklingen. efter de drog vi vidare till biiingt på förfest.. där va en massa trevligt folk och sen va de ju bara dags att gå till parken. de va riktigt roligt, alla bara feta hela tiden! SLÄPPTE ALLT :D sen blev de en säng hos bina.

fredes: sovsovsov, på kvällen fikade jag med mina bästa, bina och annah (: något jävla trötta dock!
lördes: åkte jag och mina päron till kivik för att handla lite, sen kom annahpannah till mig och vidare åkte vi till bina för att festa. goå hemmafest xD hahaha, och när alla hade stuckit var de bara jag, bina och annah kvar och gissa vad vi gör xD ja ngt helt sjukt! langar upp anden i glaset! SJUKT ;| sen va de bara att försöka sova efter de!
söndes: följde jag med familjen till VM i cross! tror de va något sånt (: där va vi hela dagen lång.. när jag kom hem va de filmtime med pappa! haha, men kunde inte hålla mina ögon öppna så det blev en tidig läggdaxs..  
måndes: gick upp för att gå till skolan, börja vid typ halv nio med något föredrag om några människor som inte har några pengar och sånt. faktiskt ganska intressant och roligt (: efter de stack jag, annah och bina med till mig och kolla på en film men jag somna dock (skittrött) sen tillbaka till stan vid typ två! fick och käka med emma, vilket va riktigt gott för jag va svin hungrig. sen blev de lite gående i stan med mina skoskav ;( trevligttrevligt! och nu är jag hos bina och typ softar! hon duschar dock efter en liten hård träning vilket jag känner att jag också skulle må bra av nu innan sommaren ;/ usch, jag får panik! kanske får börja röra på fettet ;] men iaf, vi har precis vatt nere och hyrt en film som vi ska se. den heter "babel" och vill se den nuu! uuh, imorgon ska jag färga håret! (: NAJS! men nu ska jag gå och göra en liten hemlis, vi hörs ;]

nu slutar vi dock, så det kommer väl mer sen (: pejs!
veckans godingar: bina och annah <3 jag älskar er

kiltormer pride <3 island spray

image65image66image67
image68image69image70

det kommer stunder då jag vill ha tillbaka allt som jag en gång hade <3

tiden rinner och hinner försvinna innan jag hunnit berätta

igår: waaallaa, igår stack jag och binuus hem till fillepille och förkröka sen drog alla där vidare tin till stan. jävla discobuss säger jag bara, den ska jag åååka en vacker dag, haha ;] och vad säger bina om kronan precis hann tappa underbussen och som va ganska viktig ;] wii, jag tycker om dig <3 hos fille dansa vi på sån här matta, jag vet inte vad de heter och vilket va ganska roligt om man lär sig de bättre.. men iaf väl inne på tivoli hade jag riktigt roligt (: det blev en underbar kväll igår pojkar och flickor, taaack!!

ikväll: är det dags för att supa emil under bordet! jädrar i de ;] feeeerre ikväll för jäverrn. gaaah, det kommer bli jätte roligt får jag hoppas. men fan ett litet problem är presenten, om några timmar ska jag dit och jag har inte ens en present just nu :/ så hjääälp mig, jag är helt baassch jag vet inte! allt är helt bajs, orkar inte ordna detta mer! här om dan satt jag och plugga på datan, och då är det ganska lätt att göra något annat meningslöst bara för att slippa göra läxan. och jag kom på en massa bra ideer jag kunde göra och en av dem va dock att spara ett litet minne av beeeengt med hjälp av en bild (: men tyvärr så gick ju den skitbilden inte att ladda upp här!

KOOOKOOOÅ, VAD SKA JAG GÖRA? :D / biiinas
Peeejs, jag måste springa iväg nu!! nu måste jag gå och lösa alla problem, vi seeees ;] hejdå

Är det såhär det känns att va lycklig?

image64


Why do all good things come to an end

if i became a star. i'd try so hard, to move this world with my heart. singing songs of hope and peace so people know it can be achieved and so tonight i'll sing my song for the world

Som sagt, idag blev det ingen praktik..
Jag får väl pela mig dit imorgon istället då där är som mest att göra (: eller jag får se hur jag mår helt enkelt. tänker INTE bli sjuk (h) Och nu när jag satt här och tänkte efter så har jag glömt en sak. emil måste ju få sin present för bövlen. men aah, det får någon annan ordna nu. varför kan inte jag också bli arton NU? ;'( nej jag får försöka ordna de imorgon..

Känns som jag aldrig blogga innan, de gjorde jag verkligen inte..
Men nu har jag bloggat en hel del, gottsnack (;

Lejonkungen, så läskig. dagens samtalsämna med emma!

Tiden rinner iväg och även så den första tåren. det blöder i mitt hjärta som att den huggne binder såren. sitter här och skriver och förstår vad jag gjort. jävla skit, det svider, dagarna gick för fort. alla frågor om och när jag flyttar och jag svarar, snart men varje gång jag träffade dig så var allt underbart. allting blev klart, förstod att det var du och jag nu sitter jag tomhänt, inget av dig är kvar idag. för djävulen, han lekte med kärleken som bete, överlevde fast vi saknar närhet och vi vet det. minns du hinken med allt vatten och alla döda fiskar? alla bara skriker, men du och jag, vi viskar. vi höll varann så hårt att kropparna gnistrade. vi var nog som dom andra, det var vi som hade varandra. vi lärde oss att älska och leva just för stunden. känner dina tankar, behöver inte öppna munnen jag längtar efter dig, mitt hjärta delas i flera delar. torkar bort en tår, känns som alla bara spelar mig ett spratt, jag ler och skymmer sorgen med ett skratt. men bakom skalet döljer sig en människa som sagt. med fler värdefulla funderingar är livets sanna pelare. alltid samma spelare som i en gammal velare som aldrig blir hel igen, det saknas en liten bit men sticker man från den man älskar får man leva med sån skit. hela livet ut ska jag blicka tillbaka till dom stunder vi älskade, alla gånger som vi pratade. kvällen började spraka, jag började själv och jag hatar att jag inte stannade kvar, att jag aldrig slutade knata. kommer väl förstå en dag att det var ett misstag. ljög för mig själv för att inte verka svag. har sagt ordet hem, trodde att det var ett namn men jag fann det hos dig i din famn. du vet att du är fridlyst, så vacker, helt unik sagolik, även om sagans slut har blivit skit så är det du som gör mig lycklig, av dig så är jag älskad. jag tänkte på varann, vi blev förälskade du har en glädje och en kraft som ingen annan äger. när jag ser i dina ögon, allt bara överväger. vad jag önskar allra mest är att sätta mig på tvären . försöker glömma bort dig, men fan, jag är ändå kär än. tårarna börjar rinna, är det dig jag måste lämna? vill säga så mycket men tungan vägrar stämma. har nog inte fattat att du är den rätta. tiden rinner och hinner försvinna innan jag hunnit berätta. men i mitt hjärta finns du kvar, och glöm aldrig bort att när du söker efter svar, glöm aldrig bort alla saker som vi gjort, allt som har betytt nåt, det är det som vi ska minnas för nu flyttar jag för gott. du har alltid hälften av mitt hjärta, jag glömmer dig aldrig. gråt dina tårar. du vet att jag älskar dig. gråt dina tårar, dom kommer ändå torka. såren läker bit för bit, ta tag och orka. gå vidare, för kärleken gör ont. utan varandra så känns allt tomt.

SKITSAMMA, GLATT GÄNG! <3

Enya - Adiemus
Darren Hayes - Cant help falling in love

i guess everything you said was a lie. i think about it, it brings tears to my eyes. now im not even a thought in your mind. i can see clearly, my love is not blind.

i just wish everything could have turned out different. i had a special feeling about you, i thought maybe you did too. you would understand, but no matter what, youll always be in my heart and youll always be my baby.

you said you were my best friend, was that a lie now im nothing to you, youre with another guy. i tried, i tried, i tried, and im trying. now on the inside it feels like im dying.

and i do miss you. i just thought we were meant to be. i guess now, well never know. the only thing i want is for you to be happy. whether it be with me, or without me. i just want you to be happy.

image61image62image63

ingenting kan någonsin få någonting att brinna


erika törnkvist <3 sabina andersson

HEJ OCH VÄLKOMNA (:

image57Nu har jag gjort ett jätte stort arbete i turism och resor, vilket inte var de fullt lättaste. arbetet ska både skrivas och framföras på engelska, och jag menar hur enkelt är de att redovisa på engelska? finns ju så dock mycke mer man hade kunnat säga på svenskan. men skitsamma glatt gäng som annah brukar säga, jag bryr mig inte iaf.. äntligen har jag iaf gjort klart de och behöver inte tänka mer på de möget. nu behöver jag baa tänka på att jag och annah har ett ännu mycke störra arbete med att starta ett företag, ett cafe faktsikt. och hur jävla lätt är nu de, så jävla stort så jag vet fan inte vad! SUG :| så vi måste sätta oss tsm imorgon och göra klart de vi har kvar vilket vi kanske har halva kvar.

Imorgon ska jag jobba, om jag är glad och frisk..
Liksom var tog allt vägen? allt är borta, jag orkar inte med någonting längre..
Hur skoltrött får man bli? just nu är jag sjukt skoltrött, jag orkar INGENTING!

Tattuering? nu vet jag precis vad jag vill göra. nu ska de bara göras också (: längtar

Håller på att få världens mysigaste låtar nu..
gaaasch, vad jag älskar dem.. lyssnar om och om igen (:

MEN, nu ska jag gå och pysa ner under täcket.. godnatt, hejdå ^^,

image58image59image60

den 5:e maj - 2007


Nu har det varit valborg med (:

Börja med att vi grilla i vår jättebrasa och sen vänta vi in bussen och drog in till stan. Väl inne i stan hann vi inte vara länge förrän vi bestämde oss för att efterfesta hos binkiis, och då drog alla femton dit! men alla somna dock (: haha! det kunde ju varit roligare på efterfesten men fan alla hade bränt sin energi! fyför vad de va roligt den kvällen! BÄSTA PÅ LÄNGE (: älskar när det blir så lyckat..

Snart är det den 17:e och då är det dags för Cykel Grand Prix -o7 , och damn vad vi ska ha roligt då! Jag längtar riktigt mycke.. MEN, innan de så fyller emil 18 år och de ska förståss också firas (:

Igår var jag och emma ute och åt (: det blev binas resturang där också hon själv jobba när vi kom. hm, sån god sallad har jag nog aldrig smakat.. dit måste vi fler gånger (: men iaf, när vi hade käkat klart så stack vi till the tivoli vilket inte va riktigt lika roligt men ändå helt okej! de va ju helt oplanerat om man säger så..

Ikväll ska jag kolla på bio med helena <3 saknar dig.. får väl se vad det blir för någon film, hoppas det är bra iaf! och efter de blir de en vandring i stan (: myspys.. och sen ska jag till min annah (: vi ska till väla imorgon och sånt, jag vill jag vill NU! men man får väl kila in i duschen snart, har sovit hela dan :D

i thought i took one step, i took two back.
im not even close this time and thats a fact..



image55