Take me back to the days when you really cared

jag älskar annah ljung <3 du är så viktig för mig!!

Take me back to the days when you really cared


                          

till minne av erika och robin <3 tack för en underbar vänskap
en vecka sen idag, ibland går livet fel bara..
eller ska nog inte säga livet, utan ibland sker felaktiga saker bara!
tack för minnen och allt vi gått igenom! detta låter sjukt, iknow..
men ni som vet, ni vet! ni som inte vet, behöver inte veta!

ive hurt myself by hurting you.. så skadat svårt :/

hejdå

Take me back to the days when you really cared

jag har massor av läxa tills imorgon och jag har inte gjort en enda :| ångest! men jag orkar verkligen inte ta tag i dem iheller så får skylla mig själv!

idag: skolan utan annah, HALLÅ? vad tänker du med? men hon kom självklart sen ju (: tog skolfoto idag, hoppas dem blev bra! sen stack vi till väla, skäcka världens godaste sallad (efter bomb då alltså) (; sen raka vägen him till maj ;] annah skulle nämligen ta hål i årat! och påvägen hem får jag flipp och nu har jag med också tagit ett hål! mycke finan tycker vi <3
imorgon: skolan kallar och jag får pela mig dit! sen ska jag och min lilla gris emma till väla och shoppa lite (: och sola såklart! jag ska bli brun igen liksom, jag har tappat all min färg nu så är helt fläckig :S och de är skitfult! måste hitta ännu mera nya kläder..

This time was different

Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life                 ---------------------------------->
Now I'm in this condition
And i've got all the symptoms           ----------------------------------->
Of a girl with a broken heart
But no matter what
You'll never see me cry



Take me back to the days when you really cared

godmorgon :) idag ska jag till min praktik, även imorgon! ska även träffa min bumbibjön efter jobbet, emma då alltså :) ska snacka skit och sola är de tänkt.. får ju inte bli av med min bränna nu liksom så måste solasolasola ;d ska alltid vara såhär brun, jagvilljagvillsjukt! får väl snart gå och göra vid mig men de är mycke mysigare att sitta här och lyssa på musik :) hade gärna suttit här hela dan, eller hade jag de? nej tror inte de.. lite långtråkigt men de är bara mysigt nu på morgonen och kvällarna!! nu har jag äntligen gratis sms, så nu kan jag skicka tusen och en stycken :D men har inget att säga faktikst mer än pejs och ha de gott (: hej och hopp



uppdatering för dagen..
jobbet gick toppen (: efter jobbet övningskörde jag till emiispemmiis, och så skulle vi ju sola men vad tror ni? jo solariumen hade stängt :| OOH! säkert menat att jag inte inte ska få behålla min färg :( men vafan, på fredag ska jag sola och denna gången på tre torn vilket äger fett mycke.. och annah du får fan hänga med ;d träffa min bästiiich idag <3 sabina andersson, saknat diig..

sister hazel - hopeless

Take me back to the days when you really cared

       
image162

Time has gone now, and the moment has passed?

Mallorca <3 mm, nu har jag vatt på mallorca med bla min underbara helena :) de va verkligen vad som behövdes.. allt va ju perfekt, och tack för allt och att jag fick följa med :) iih! och jag orkar verkligen inte förklara allt, men ja! och annah pannah och hunnit fylla 18 bast ;d haha, sån gammal tant nu typ ^^ (a) nej men nej, början på vuxenlivet? OOOONOOOOOOOO! :| haha min mamma har nog bannemig saknat mig! idag så va jag tvungen att vänta på bussen i typ en halvtimme tre kvart, så råka hon ringa precis då och hon bara: ja men jag kommer och hämtar dig :D haha! sen när jag väl är hemma så hjälper hon mig med värsta maten och sånt (: sen satt och joina mig och va väldigt social, fick bla beställa nya kläder vilket var gotte :D och sånt! <3 och imorgon ska vi ivääääg är de tänkt och köpa ännu mera kläder ;d vågar inte kanppt visa mig förrän jag fått nya kläder alltså, för vem fan har vinterkläder nu? ja inte erika iaf ;S eller höstkläder rättar sagt!

-              jacka
-              byxor
-              tjocktröja
-              vanliga tröjor
-              halsduk, vantar och hela köret

Time has gone now, and the moment has passed?

image158


NU ÅKER VI :D NU ÅKER VI :D NU ÅKER VI :D NU ÅKER VI :D NU ÅKER VI :D NU ÅKER VI :D