Burning inside

image272

image273

image274

image275

image276

image277

image279

image280

image281

image282

Burning inside

hejhej

idag: har jag vatt i skolan , en liten trevlig dag får jag säga (: mycke prat med annah <3 längesen. efter skoljävlen körde jag till familia och handla kläder (y) behövdes. och därefter hem och la mig på soffan ett tag och självklart somnade. riktigt gott ^^ och sen kom resten av fmiljen hem och jag och pappi åkte först och hämta ut mitt körkort och sedan vidare till väla (: skulle köpa mig ett par skor eftersom mina vita älsklingsskor gick i tusen bitar och mina svarta stövlar trampades isönder ;S så det blev iaf ett par nya, dock inga stövlar men ett par svarta nike skor. rätt coola ;b sen nu sitter jag här med en miljon läxor, hinner inte med skolan. de är trist, hatar vekligen att ligga efter. mår fukking dåligt för de :/
imorgon: ska jag till skolan och kanske ner en runda till standes kvater och käka med annih (: bomb hoppas jag på då iasåfall? sen ska jag typ inte göra så mycke mer än att åka hem och sätta mig med alla läxor igen. usssch hemskt tanka bara :( hihi..

saknar min sabina <3 den kylige ;b haha


Burning inside

image264

image265

image266

image267

image268

image269

image270

image271

i know you'll never come back here no more

JAG HAR KÖRKORT :D:D JAG HAR KÖRKORT :D:D

image263

i know you'll never come back here no more

image262


i know you'll never come back here no more

idag: har jag vatt i skolan, haha hände en liten rolig grej. dem sköt smällare innomhus dem jeevlarna ;b ngt högt? ngt omoget? ^^, jaja iaf sen gick jag och mötte mina två snorungar sabina och emma <3 sack och käka på chinatown, väldigt väldigt gott (: efter de gjorde jag min mörkerkörning vilket gick jättebra. och sen när jag kom hem har jag bara ängnat all tid år planering med vår costa brava resa (: har gjort ett dokument där jag har alla planeringarna. längtar något fruktansvärt mycke ;'( fiifaaaan vad de kommer bli roligt. men nu är jag äntligen klar och ska skicka de till hela järngänget ;b mahaa.
imorgon: är vi lediga och även på torsdag, ska bli fett skönt :D redan skoltrött (a) ska dock hem till annah imorgon och göra ett arbete som skulle vatt inne i slutet av tvåan. duktigt försenat? ^^,

image261


i know you'll never come back here no more

image260du kunde
varför?
inget liv
ngt extra
sabbe <3
erika törnkvist
bästa vännerna
låter löjligt
men sant
börja skolan idag
älskar sin helena <3
så som alla andra?
du är typ cp
HP3C
förstår inget
du kan likabra pysa
pajas
du är söt
varför måste jag?
du betyder
en gång en vän
förändring
men aldrig igen
jag vet att jag är stark
tanja <3
du är spec (a)
jobbajobbajobba
trodde väl fel
du är sjuk ;|
älskar dig
slutslut, byebye


låt de vara förevigt

Skytten 23/11-21/12

Det är på väg att hända stora saker på kärleksfronten. Det handlar dels om känslor som har mognat, dels om romantiska överraskningar. Första veckan av 2008 handlar nästan bara om romantik, erotik och fantastiska framtidsdrömmar.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 3

låt de vara förevigt

kulkulkul. tråkskola imorgon, innan kännde jag hela tiden att jag bra ville gå i skolan. men hur är de nu? nu vill jag ingenting. vill inte till skolan ;b måste ändra inställning NU! ^^ tror ni jag lyckas, nää tror icke jag. men ja skitsamma egentligen det är bara att göra de, har bara ett jävla halvår kvar. får en massa nya låtar utav min fula bror nu, dem är asbra iaf. jag borde pysa in i duschen också :/ men jag orkar ju verkligen inte. men jag vet att jag kommer mindra orka de imorgon så nog bäst att ta sig en dusch idag. allt för att gå upp så sent som möjligt ^^ mina morgnar ser ut ungefär såhär: klockan är alltid ställd på 06.00 , stiger upp och går ner och käkar mig ngt som känns bra går upp igen och lägger mig i sängen och sätter klockan på 06.20 ungefär sen går jag upp och plattar mitt hår i åratal (enkvart) en och kvart har jag på mig att sminka mig vilken hinns väldigt bra. sen är de bara iväg ut till bussen. oftast springandes ;b sen sätter ja mig på den här jävla förbannade bussjävern i kanske 40 min sen vidare upp till skolan. de är fan jobbigt? :/ mennä, nu ska jag gå och duscha som sagt och sen blir de sängen. hejdå (k)

låt de vara förevigt

det blev en liten utgång för järngänget igår :D dagen börja med att jag och sabina typ softar järnet hela jävla dagen lång (skitlökigt) sen blir det till att ta tag i sig själv och gå in i duschen som va de skönaste på länge, haha. sen gjorde jag vid mig och hit&dit tog bussen med helena till sabina. blev ett lätt litet förkrök innan vi stack ner till crom (: tog de lite lugnt där sen vidare och tog sig en stämpel på tivvan och där fick man vänta ett bra tag men dock mitt eget fel kan man säga, eller vad säger ni? ^^ sen vidare direkt ner till steekan där vi fasta väldigt länge. träffa några snorungar såklart, haha :D sen lyckades vi då ta oss ut därifrån och gå till tivvan. och där fastna vi hela kvällen. riktigt jävla kul utgång igår <3 och idag? jaahaaaoop, typ ingenting. är mega hungrig på massa skitmat ;b såklart som jag alltid blir dagen efter en utgång, cp? =/ jajagvet. nä om man kanske skulle ta sig en tupplur nån timme igen? har ändå sovit typ sju timmar men totalt helt fel timmar dock menja. nä gott folk jag har inte så mycke mer att skriva så ha de najs (k)



låt de vara förevigt

2008 :D:D nytt år. gårdagen var underbar (: en lokal på ättekulla som sabbe hade hyrt. kanske runt 25 pers? och dem bästa fick jag fira de nya året med. jag hade jättekul och tack för allt sabbe <3 alla va så fina och ja de va klockrent. bilder de kommer när tanja lagat sin kamera? ;b måååår as jävla dåligt, har bara kunnat ligga i min sääng hela dan. har inte kunnat röra på mig ;b men nu så känns de bättre. ett tecken på att man börjar bli gammal? och nyårslöfte de har jag skaffat mig några också:

1. inte dricka/festa lika mycket
2. sköta skolan de sista halvåret
3. ?? ja de får ni komma på? :D